Nyköpings golv och våtutrymmen

Med vår långa erfarenhet har vi god kännedom om hur ett hållbart golv läggs. När det kommer till våtrumsmattor sätter vi alltid trygghet och säkerheten främst. Vi är golvläggare som tycker om våra kunder och vill därför att det ska ta lång tid innan vi kommer tillbaka till samma fastighet för att göra vårt jobb igen.

Golvläggare i Nyköping

Plattsättare i Nyköping

Med gedigen erfarenhet och höga ambitioner hjälper vi dig med allt från val av plattor till plattsättning i hallen, köket eller badrummet. Välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss
Plattsättare
Nilson & Son
Per
Per Andersson, Projektledare
Lisa
Lisa Haglund, Plattsättare
Mats
Martin Sohlberg, Golvläggare
Ludvig
Ludvig Nyström, Golvläggare

Färg, tapet och måleri

Vi verkar i stora delar av Sörmland och södra Stockholm men har vårt kontor i hamnen i Nyköping. Vi sitter granne med våra systerföretag; Happy Homes Brunelius Färg och Brunelius Måleri.

Det gör att vi också har tillgång till kompetens om färgval, tapeter, golvmaterial och måleritjänster som vi gärna delar med oss av till våra kunder. Välkommen till butiken så hjälper vi dig!

Brunelius Färg

Dags för nytt golv?

Behöver du hjälp att slipa, lägga eller välja golv? Kontakta oss på Nilson & Son i Nyköping. Vi hjälper dig hitta ett golv som faller dig i smaken och som passar dina vardagsbestyr.

Kontakta oss
Golvläggare i Nyköping